Andreea Marin a cerut ajutor specializat. Vedeta a vorbit despre momentul care i-a schimbat viaţa: „Nu m-am dus la timp”

14 06. 2024, 09:00

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România. De-a lungul timpului s-a implicat în numeroase cauze sociale pentru că şi-a dorit să îi ajute pe cei care aveau nevoie de sprijin. Vedeta a dezvăluit recent că la un moment dat şi ea a avut nevoie de ajutor. În cadrul unui interviu a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut.

Andreea Marin a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, acolo unde a făcut dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu depresie.

Andreea Marin: Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru”

Fosta prezentatoare TV a mărturisit în cadrul podcastului că a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în care corpul și mintea sa au cedat.

„Dacă tu nu știi când să te oprești, dacă ai luni de zile de nesomn. Ok, tu ai o motivație, că vrei să împlinești nu știu ce proiect, dar corpul are o limită. Și dacă nu îți asculți corpul, ajungi în punctul în care îți spune el stop forțat. La fel și cu mintea se întâmplă”, a spus Andreea Marin.

În continuare, vedeta a mărturisit că decesul Mădălinei Manole a afectat-o profud, iar atunci şi-a pus un mare semn de întrebare. A hotărât atunci să ia măsuri, astfel a cerut ajutor specializat.

„M-am tratat, așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru.

Era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău față de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începutul depresiei. Da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am mers la un specialist.

Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba. După ce am trecut eu prin ce am trecut și după ce m-am recuperat, am început să fac campanii pe această temă. Am considerat că nu e de joacă. În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața și am înțeles că trebuie vorbit deschis despre acest subiect. A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”, a spus aceasta.

 

Sursă foto: social media